DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Перегляд зібрання за групою - Теми харчові продукти
Відображення результатів від 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) | 2022 | Використання барвників при виробництві харчових продуктів | Малюга, А.Ю.; Благодарь, К.С. |
2020 | Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів | Оніпко, В.В.; Білаш, В.П. |
2018 | До питання якості обліпихової олії | Канюка, О.Ю. |
2023 | Накопичення нітратів у рослинній продукції та перспективи мінімізації ризиків при її вживанні | Новохацька, В.Р.; Кустовська, А.В. |
2017 | Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі» | Огуй, С.В.; Северин, О.В. |
2021 | Хімія харчових продуктів | Яблуновська, І.І.; Ягунова, В. |
Відображення результатів від 1 до 6 із 6
|