DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13629

Назва: Вплив на організм людини біологічно-активної добавки на основі Гінкго Білоба
Автори: Шилова, Н.В.
Ключові слова: біологічно активна добавка
БАД
Гінкго Білоба
організм людини
здоров'я
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Біологічно активна добавка (БАД) або харчова добавка — спеціальний харчовий продукт, призначений для вживання або введення в межах фізіологічних норм до раціонів харчування чи харчових продуктів з метою надання їм дієтичних, оздоровчих, лікувально-профілактичних властивостей для забезпечення нормальних та відновлення порушених функцій організму людини. БАД займають проміжну позицію між лікарськими препаратами й продуктами харчування. БАД — це концентрати натуральних природних речовин, виділені з харчової сировини тваринного (у тому числі морського), мінерального, рослинного походження або ж отримані шляхом хімічного синтезу речовини, ідентичні природним аналогам. Переважна їх більшість має різні лікувальні властивості, якщо надходить в організм у певних кількостях, пропорціях і поєднаннях.
Опис: Шилова Н. В. Вплив на організм людини біологічно-активної добавки на основі Гінкго Білоба / Н. В. Шилова // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 223-225.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13629
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
102.pdf244,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок