DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15878

Назва: Розвиток критичного мислення у студентів біологічного факультету в процесі фахової підготовки
Автори: Ткаченко, М.В.
Коломійчук, Т.В.
Ключові слова: критичне мислення
студент-біолог
навчальний процес
студент
освіта України
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах стрімкого оновлення інформації однією із ключових компетентностей фахівця є здатність до критичного мислення, яка значною мірою обумовлює його конкурентноздатність, вміння працювати зі складними за формою і змістом інформаційними потоками, формулювати проблеми та знаходити шляхи її розв'язання. Тому сьогодні питання розвитку критичного мислення є актуальними, особливо у дидактичній площині. Проблема розвитку критичного мислення досліджувалась у працях А. Кроуфорда, К. Мередіта, С. Метьюз, М. Ліпмана, В. Погребенника, К. Поппера, Є. Полата, О. Пометун, Д. Стіла, С. Терно, О. Тягло, Д. Халперн та інших. Однак аналіз наукових джерел з цього питання показує, що підходи до розвитку критичного мислення у студентів-біологів недостатньо висвітлено.
Опис: Ткаченко М. В. Розвиток критичного мислення у студентів біологічного факультету в процесі фахової підготовки / М. В. Ткаченко, Т. В. Коломійчук // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020. - С. 127-129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15878
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
60.pdf103,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок