DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15932

Назва: Розвиток гастрономічного туризму в Полтавській області
Автори: Шуканова, А.А.
Гончар, І.І.
Ключові слова: Полтавщина
туризм
гастрономічний туризм
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Гастрономічний туризм - це вид туризму, пов'язаний з ознайомленням із виробництвом, технологією приготування та дегустацією національних страв і напоїв, а також кулінарними традиціями народів світу [1]. З організаційної точки зору він передбачає знайомство з особливостями технологій приготування місцевих харчових продуктів, історією і традиціями їх споживання, а також можливу участь туриста в приготуванні національних страв, відвідання кулінарних фестивалів та конкурсів.
Опис: Шуканова А. А. Розвиток гастрономічного туризму в Полтавській області / А. А. Шуканова // Мережевий бізнес: становлення, проблеми, інновації : матеріали X Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава. 27-28 квітня 2020 року'). - Полтава : ПУЕТ. 2020. - С. 283-286.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15932
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Розвиток гастрономічного туризму.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок