DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15932
|
Назва: | Розвиток гастрономічного туризму в Полтавській області |
Автори: | Шуканова, А.А. Гончар, І.І. |
Ключові слова: | Полтавщина туризм гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | Гастрономічний туризм - це вид туризму, пов'язаний з ознайомленням із виробництвом, технологією приготування та дегустацією національних страв і напоїв, а також кулінарними традиціями народів світу [1]. З організаційної точки зору він передбачає знайомство з особливостями технологій приготування місцевих харчових продуктів, історією і традиціями їх споживання, а також можливу участь туриста в приготуванні національних страв, відвідання кулінарних фестивалів та конкурсів. |
Опис: | Шуканова А. А. Розвиток гастрономічного туризму в Полтавській області / А. А. Шуканова // Мережевий бізнес: становлення, проблеми, інновації : матеріали X Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава. 27-28 квітня 2020 року'). - Полтава : ПУЕТ. 2020. - С. 283-286. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15932 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|