DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Української філології та журналістики >
Кафедра світової літератури >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16414

Назва: Japanese Food on New Year’s Day
Автори: Fujita, H.
Ключові слова: Japanese Food
food on New Year's Day
Kuromame
Kazunoko
Gobo-tataki
Tazukuri
Kamaboko
Datemaki
Kuri-Kinton
Namasu
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): I will introduce the traditional Japanese dishes that are eaten on January 1st. It is called sechi cuisine. It is a dish that we eat together with our family and relatives on January 1st and is the first dish we eat in the New Year. Various ingredients are beautifully packed in a multi-tiered box, giving a gorgeous and congratulatory impression. It can be said to be one of the typical Japanese dishes at this time of year.
Опис: Fujita H. Japanese Food on New Year’s Day / H. Fujita // Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies: Collection of research papers by students And graduate students of Poltava V.G. Korolenko National Pedagogical University (Ukraine) and Saitama State University (Japan) / Ed. Susumu Nonaka, Olga Nikolenko. – Kyiv: Lebed’, 2021. – C. 69-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16414
Розташовується у зібраннях:Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
15b.pdf34,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок