DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Української філології та журналістики >
Кафедра світової літератури >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16414
|
Назва: | Japanese Food on New Year’s Day |
Автори: | Fujita, H. |
Ключові слова: | Japanese Food food on New Year's Day Kuromame Kazunoko Gobo-tataki Tazukuri Kamaboko Datemaki Kuri-Kinton Namasu |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | I will introduce the traditional Japanese dishes that are
eaten on January 1st. It is called sechi cuisine. It is a dish
that we eat together with our family and relatives on January
1st and is the first dish we eat in the New Year. Various
ingredients are beautifully packed in a multi-tiered box,
giving a gorgeous and congratulatory impression. It can be
said to be one of the typical Japanese dishes at this time of
year. |
Опис: | Fujita H. Japanese Food on New Year’s Day / H. Fujita // Perspectives of Comparative World Literature and
Cultural Studies: Collection of research papers by students
And graduate students of Poltava V.G. Korolenko National
Pedagogical University (Ukraine) and Saitama State University
(Japan) / Ed. Susumu Nonaka, Olga Nikolenko. – Kyiv: Lebed’,
2021. – C. 69-70. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16414 |
Розташовується у зібраннях: | Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|