DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Української філології та журналістики >
Кафедра світової літератури >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16415

Назва: Japanese Food on Setsubun
Автори: Daidoji, M.
Ключові слова: Japanese Food
Fukumame
Eho-maki
Setsubun
Setsubun dishes
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): I will show you the food that Japanese people eat during Setsubun. In Japan, February 2 or 3 is called Setsubun. It means “a division of the seasons”. It is the day before the beginning of a new season. When we used an old lunar calendar, Setsubun was treated as the end of year. Setsubun is called the “Bean Throwing Festival” in English. Japanese people eat various foods during Setsubun, and I’ll introduce two main foods, Fukumame and Ehomaki
Опис: Daidoji M. Japanese Food on Setsubun / M. Daidoji // Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies: Collection of research papers by students And graduate students of Poltava V.G. Korolenko National Pedagogical University (Ukraine) and Saitama State University (Japan) / Ed. Susumu Nonaka, Olga Nikolenko. – Kyiv: Lebed’, 2021. – C. 71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16415
Розташовується у зібраннях:Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
15c.pdf32,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок