DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Української філології та журналістики >
Кафедра світової літератури >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16415
|
Назва: | Japanese Food on Setsubun |
Автори: | Daidoji, M. |
Ключові слова: | Japanese Food Fukumame Eho-maki Setsubun Setsubun dishes |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | I will show you the food that Japanese people eat during
Setsubun. In Japan, February 2 or 3 is called Setsubun.
It means “a division of the seasons”. It is the day before the
beginning of a new season. When we used an old lunar
calendar, Setsubun was treated as the end of year.
Setsubun is called the “Bean Throwing Festival” in English.
Japanese people eat various foods during Setsubun, and
I’ll introduce two main foods, Fukumame and Ehomaki |
Опис: | Daidoji M. Japanese Food on Setsubun / M. Daidoji // Perspectives of Comparative World Literature and
Cultural Studies: Collection of research papers by students
And graduate students of Poltava V.G. Korolenko National
Pedagogical University (Ukraine) and Saitama State University
(Japan) / Ed. Susumu Nonaka, Olga Nikolenko. – Kyiv: Lebed’,
2021. – C. 71. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16415 |
Розташовується у зібраннях: | Perspectives of Comparative World Literature and Cultural Studies (2021)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|