DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21864

Назва: Хімія харчових добавок
Автори: Куленко, О.А.
Ключові слова: хімія
харчова промисловість
харчові добавки
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить матеріал для підготовки до лабораторних занять та самостійної роботи здобувачів освіти: теоретичні питання для самостійної підготовки студентів, методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з хімії харчових добавок, завдання для самостійної роботи контрольні питання та список рекомендованої літератури для підготовки.
Опис: Куленко О. А. Хімія харчових добавок : навчальний посібник. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023. 126 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21864
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Хімія харчових добавок МВЛЗ.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок