DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра хореографії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Художні практики та мистецька освіта у кроскультурному просторі сучасності (2024) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25864

Назва: Формування ціннісних критеріїв художнього смаку в процесі естетичної освіти
Автори: Головіна, Н.І.
Ключові слова: художній смак
естетична освіта
формування художнього смаку
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): У публікації розглядаються можливості естетичної освіти у формуванні художнього смаку здобувачів освіти. Уточняються поняття «художній смак» і «художня цінність». Розглядаються градації і аномалії художнього смаку. Обґрунтовується аксіологічний підхід до виявлення критеріїв смаку за допомогою естетичної теорії, яка виступаючи в цьому випадку перед індивідом у суб’єктивному переломленні, набуває «особистісного смислу», дозволяє йому згодом сформувати істинні й самостійні критерії оцінки творів мистецтва.
Опис: Головіна Н. І. Формування ціннісних критеріїв художнього смаку в процесі естетичної освіти // Художні практики та мистецька освіта у кроскультурному просторі сучасності: матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 09-10 жовтня 2024 р. Полтава : 2024. С. 22-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25864
Розташовується у зібраннях:Художні практики та мистецька освіта у кроскультурному просторі сучасності (2024)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
4.pdf165,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок